L'Envelat deixa petita la plaça d'Octavià


Temes relacionats

Els infants es converteixen en acròbates amb el Taller de Circ que l'Envelat ubica per primera vegada a la plaça d'Octavià ( 3/gen/10)

Petits i grans donen la benvinguda a l'Envelat 2009 (23/des/09)


  • Comparteix:

Espectacle infantil a l'exterior de la carpa

Espectacle infantil a l'exterior de la carpa

Gairebé 9.000 persones participen a l'Envelat. Amb la nova ubicació a la plaça d'Octavià, la iniciativa nadalenca ha guanyat centralitat i fins i tot ha quedat petita davant la massiva afluència que han tingut els espectacles infantils. La sorpresa l'ha donat la resposta del jovent que amb prop de 1.500 visites ha consolidat els espectacles de nit de l'Envelat. Mira-ho a Cugat tv

Tallers de circ, de materials reciclats i de jocs magnètics, així com altres espectacles d'animació infantil han omplert de famílies la carpa de l'Envelat. Tot i que els més menuts s'han mostrat entusiasmats amb la majoria d'iniciatives, alguns d'ells han afegit algunes propostes de cara a properes edicions. Són declaracions a Cugat.cat.

Infants

Un taller per pujar en globus. / Que vinguin jugadors del Barça. / Muntar a cavall. / Un taller de cuina. / Molts cavalls per tot l'Envelat.


Per primera vegada, l'Envelat s'ha instal·lat a la plaça d'Octavià guanyant centralitat però patint una reducció d'activitats i d'espai. Segons la majoria de familiars la nova ubicació ha incrementat la participació que ha arribat fins i tot a 'desbordar' l'aforament de les activitats previstes.

Pares i mares

No hem pogut accedir-hi perquè l'espai ha quedat petit. / No hem pogut entrar a algunes activitats perquè s'han esgotat les entrades.




Els espectacles de nit, amb propostes com Reugenio, la cloenda del cicle 'Mou-te Tardor' i el concert de la Carrau, han suposat un èxit inesperat amb la presència de gairebé 1.500 persones.



  • Comparteix:

COMENTARIS

tot molt be, nomes que he trobat a faltar mes activitats pels mes petits de la casa (de 0 a 3 anys). GRACIES!

anita. Enviat el 4/gen/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.