Les entitats locals, amb l'Alzheimer


  • Comparteix:

L'Alzheimer és una malaltia neurodegenerativa que encara no té cura / Foto: AVAN

L'Alzheimer és una malaltia neurodegenerativa que encara no té cura / Foto: AVAN

Bona marxa en la venda d'entrades pel tercer concert benèfic 'Música per a la solidaritat', que organitza el Rotary Club Sant Cugat i la Fundació Privada de Música Simfònica de Cambra. El concert, que se celebrarà el dia 16 de gener al Teatre-Auditori, recaptarà fons per desenvolupar el programa de suport, formació i sensibilització de l'Associació de Familiars d'Alzheimer del Vallès Occidental (AFAV).

Enguany, més de 40 músics de l'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya pujaran a l'escenari del Teatre-Auditori per interpretar peces de diversos artistes. Els músics són joves d'entre 14 i 20 anys d'arreu de Catalunya, que fan trobades pedagògiques periòdiques a Sant Cugat. Entre les peces que s'interpretaran al concert hi haurà obres de Mozart, Schubert, Beethoven, Holst i Strauss.

El president del Rotary Club Sant Cugat, Carles Bereguà, ha recalcat la importància de conèixer aquestes malalties.

Carles Bereguà

És molt important recaptar fons i que la població conegui aquestes malalties i problemes



El director de l'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya, Josep Ferré, ha explicat que a una orquestra de joves l'interessa molt col·laborar en aquests projectes.

Josep Ferré

Col·laborem encantats, i és una oportunitat per nosaltres.


La gerent de l'Associació de Familiars d'Alzheimer del Vallès Occidental (AFAV), Rosalina Sicart, ha agraït la recaptació d'aquest fons.

Rosalina Sicart

És un reconeixament per a nosaltres, ens possibilita oferir els serveis als malalts que ho necessiten.



L'espectacle 'Música per a la solidaritat' compta també amb una fila zero, un compte corrent on aquells qui vulguin poden ingressar diners per donar suport a l'Associació de Familiars d'Alzheimer. Les entrades pel concert, que tenen un preu de 15 euros, estan disponibles a la Casa de Cultura, a la seu de l'Orquestra i al Tot Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.