La Plataforma Aturem la Guerra acosta als sancugatencs el conflicte de l'Afganistan


  • Comparteix:

Els esdeveniments que s'han donat a l'Afganistan abans i després de la guerra són el referent que permet explicar la situació actual del país. Aquest ha estat l'eix central de la xerrada organitzada per la Plataforma Aturem la Guerra.

Àlex Álvarez, membre de la Plataforma Antiguerra de la UOC, i Francisco Esteban, membre de la Plataforma per l'Aixecament de les sancions de l'Iraq, han estat els encarregats d'acostar la problemàtica de l'Iraq als santcugatencs. Els ponents han fet un repàs pel esdeveniments més importants que s'han donat durant la guerra per comprendre la precària situació i el caos que viu l'Iraq actualment. D'altra banda Àlex Álvarez ha denunciat l'ocupació americana a l'Iraq i la falta de sinceritat dels EUA alhora de mostrar quins son els seus interessos.

Àlex Àlvarez

Estats Units no ha intervingut a l'Iraq amb la voluntat de portar la democràcia al país


A més a més també s'ha tractat altres temes com la falta de democratització del país i el manteniment de tensions ètniques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.