Grans i petits ballen al so de la música amb l'actuació del grup Musiquetes per la bressola


  • Comparteix:

El grup juvenil de l'Esbart ha ballat algunes peces

El grup juvenil de l'Esbart ha ballat algunes peces

El conjunt Musiquetes per la bressola encomana la dansa a grans i petits en una actuació aquest dissabte a l'Envelat. Sota el nom 'Fem sonar les musiquetes', el grup ha interpretat variacions de peces tradicionals catalanes com 'La pastoreta' i 'Les pometes'. La dansa també ha tingut el seu paper en l'espectacle amb el grup juvenil de l'Esbart, que ha pujat sobre l'escenari per ballar amb el públic les cançons més conegudes del repertori. Mira-ho a Cugat tv

El conjunt Musiquetes per la bressola ha omplert l'Envelat de música i ball amb el seu repertori basat en temes del folklore català. El públic ha cantat al so de la música cançons tant conegudes com 'Muntanyes del Canigó' i 'La cançó de les mentides', entre altres.

El bateria del grup, Oriol Cases, ha explicat a Cugat.cat que el seu repertori es basa en variacions de peces tradicionals catalanes.

Oriol Cases

Fem cançons infantils adaptades a estils més moderns. Tenen un segell personal nostre, tant al disc com en l'adaptació en directe.




L'espectacle ha comptat amb la col·laboració del grup juvenil de l'Esbart, que ha dansat els temes 'Miquel', 'La calma de la mar' i 'Mareta, mareta'. El conjunt Musiquetes de bressola, que va sorgir per donar a conèixer la feina que fan les escoles Bressola de la Catalunya del Nord, està format per cinc membres, entre els quals hi ha l'acordionista de La Carrau, Núria Lozano,



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.