Tetrateatre inicia els assajos al Claustre de 'Sota la capa del cel', l'obra que reprodueix la concessió de la butlla papal


  • Comparteix:

Tetrateatre començarà aquest diumenge a assajar a les dependències del Claustre 'Sota la Capa del Cel', l'obra que reprodueix la concessió de la butlla papal al Monestir. El grup teatral ha remprès els assajos després que es decidís posposar la seva representació i fer-la al Claustre.

Després d'assajar durant els últims mesos al local de l'Esbart, a partir de diumenge Tetrateatre treballarà al Claustre. Això permetrà, segons Vilarasau, apamar-se un escenari que, en aquesta obra, té un paper cabdal.

Dolors Vilarasau



El fet d'haver posposat l'obra ha permès als actors fer-se més seu el text. Vilarasau espera que la representació permeti fer una reflexió sobre la vida a l'any mil, i alhora, ser una radiografia de la història de Catalunya.

Dolors Vilarasau



Les representacions seran els dies 13, 14 i 15 al Claustre. Les entrades tindran un preu simbòlic de 5 euros i es podran adquirir a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.