Sarah Jessica Parker i Hugh Grant, als cinemes locals amb '¿Qué fue de los Morgan?'


  • Comparteix:

Cartell de '¿Qué fue de los Morgan?'

Cartell de '¿Qué fue de los Morgan?'

La comèdia '¿Qué fue de los Morgan?', amb Sarah Jessica Parker i Hugh Grant, és la principal estrena a les cartelleres locals aquest cap de setmana. El complex Yelmo també ofereix el drama espanyol 'El cónsul de Sodoma' i el thriller 'Teniente corrupto', amb Nicolas Cage i Eva Mendes. A més, aquest espai retransmetrà en directe el partit entre el Tenerife i el Barça diumenge a les nou del vespre.

El film americà '¿Qué fue de los Morgan?', de Marc Lawrence, narra la història d'un matrimoni en crisi de Manhattan. Després de presenciar un assassinat, es converteixen en l'objectiu d'un assassí a sou i s'han d'acollir a un programa de protecció de testimonis. La comèdia es pot veure tant al Cinesa com al Yelmo.

Aquest últim complex també projecta 'El cónsul de Sodoma' de Sigfrid Monleón, un drama basat en la biografia del poeta Jaime Gil de Biedma de Miguel Dalmau. Jordi Mollá, Vicky Peña, Blanca Suárez i Bimba Bosé donen vida al drama espanyol.

Una alternativa al mateix espai és el thriller 'Teniente corrupto', un remake del llargmetratge d'Abel Ferrara de 1992. Sota la direcció de Werner Herzog, Nicolas Cage interpreta un detectiu d'homicidis que és ascendit després d'un acte heroic, tot i que queda ferit. Quan torni a estar en actiu, es convertirà en un adicte que utilitzarà el seu càrrec per aconseguir drogues i sexe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.