Bassi sacseja les emocions dels santcugatencs amb 'Utopia'


  • Comparteix:

El còmic italià a la Nau de Cultura de Valldoreix

El còmic italià a la Nau de Cultura de Valldoreix

El muntatge 'Utopia' del còmic italià Leo Bassi ha alterat les sensibilitats del centenar llarg d'assistents que s'han aplegat aquest divendres a la Nau de Cultura de Valldoreix. Amb una crítica persuasiva a la política d'esquerres i de dretes, Bassi ha explorat el potencial filosòfic del públic provocant-lo, persuadint-lo i tocant-lo emocionalment. L'actor, anarquista d'esquerres, s'ha acabat autoanomenant un 'polític de l'escenari'. Mira aquest reportatge a Cugat tv

L'espectacle ha centrat una especial crítica als partits d'esquerres actuals perquè, segons Bassi, han perdut l'esperit de les utopies progressistes del segle XIX.


El còmic italià ha explicat a Cugat.cat quin és el rerefons de l'espectacle.

Leo Bassi

Fer reflexionar el públic, desafiar els meus amics d'esquerres i els polítics de dretes en un moment de crisi econòmica mundial.



L'artista ha qualificat aquest muntatge com el més persuasiu de tots els seus treballs teatrals. Bassi explica les emocions que han alterat el públic assistent.

Leo Bassi

Sóc feliç veient que puc fer riure el públic, i fins i tot fer-lo plorar, i emocionar-lo poèticament.


En l'espectacle, estrenat a principis de 2009, Bassi reencarna el mític personatge de l'etern Pallasso Blanc per superar la rialla convencional entre el públic i donar veu a les modernes idees de les polítiques d'esquerres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.