Els aniversaris d'entitats faran lluir bona part de l'agenda cultural del 2010


Temes relacionats

El 2010, l'any del 20è aniversari de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ( 4/gen/10)

'Pedra i Sang' tanca les representacions i encara el desè aniversari de l'obra (29/des/09)

El Grup Mediterrània enceta els actes de commemoració del seu 15è aniversari a la Festa de Tardor ( 7/nov/09)


  • Comparteix:

Actuació dels Diables de Sant Cugat

Actuació dels Diables de Sant Cugat

Diverses entitats de la ciutat celebraran al llarg d'aquest any els seus aniversaris. Per celebrar les diverses efemèrides, les entitats estan preparant programacions especials per donar-se a conèixer a la ciutadania i compartir els diferents actes amb aquelles persones que han format part de la història de les entitats. És el cas dels Diables de Sant Cugat, el Grup Mediterrània, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat i l'obra 'Pedra i Sang'.

El Grup Mediterrània celebra enguany el seu 15è aniversari. Les celebracions es centraran en diferents actes per mostrar-se a la ciutadania i aplegar tota la gent que al llarg d'aquests anys ha passat per la formació. De fet, el Grup Mediterrània va donar el tret de sortida a les celebracions la Festa de Tardor passada amb un emotiu Ball de Gitanes.

Una de les directores del grup, Marta Canas, recorda la cita.

Marta Canas

Va ser un Ball de Gitanes amb molta gent i per retrobar-nos. Aquest any serà per mostrar-nos a la ciutat i retrobar-nos.


La formació dansaire també té previst organitzar el proper mes una xerrada sobre la situació dels esbarts que tindrà lloc a l'espai Terra Dolça. Al maig serà el torn de la Festa Infantil per celebrar el 15è aniversari de l'entitat.

La programació organitzada pel Grup Mediterrània es barrejarà amb els actes per celebrar el 20è aniversari dels Diables de Sant Cugat. La colla celebrarà aquesta important efemèride amb novetats dins l'entitat i actuacions per omplir de llum i foc la ciutat.

El president dels Diables de Sant Cugat, Èric Ricard, explica com serà l'acte central de les celebracions que tindrà lloc el 17 d'abril.

Èric Ricart

La festa estarà ambientada en set inferns. Hi haurà tallers per a les diferents edats. Col·laboraran altres entitats de la ciutat.


L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat també està preparant diverses activitats per celebrar el 20è aniversari com la publicació d'un llibre, una exposició dels 20 anys d'història de l'entitat a la Biblioteca del Mil·lenari i un concurs de composició, a més de diversos concerts.

El 2010 també és l'any del 10è aniversari de l'obra 'Pedra i Sang'. Els promotors del muntatge esperen poder celebrar la cita amb una representació especial al Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.