Petits Músics del Món fa un pas endavant i es converteix en ONG


  • Comparteix:

Logotip de la nova ONG

Logotip de la nova ONG

Petits Músics del Món s'ha constituït com a ONG independent de les Joventuts Musicals de Sant Cugat, tot i que seguiran col·laborant en el projecte en qualitat de socis d'honor. La nova organització vol seguir amb la tasca de formació de mestres i l'escolarització dels menors utilitzant la música com a eina vehicular d'aquests processos.

Durant aquests quatre anys d'activitat, la campanya ha impulsat iniciatives per a joves músics de diversos països de l'Àfrica, Amèrica del Sud i Europa, i un programa educatiu i de sensibilització a les escoles de la ciutat, entre d'altres projectes.

El president de les Joventuts Musicals de Sant Cugat, Martí Marín, explica en declaracions a Cugat.cat per què han decidit fundar l'ONG.

Martí Marín

L'equip té més capacitat de treball i el caire que està agafant el projecte s'adapta més al perfil d'una ONG.


La nova ONG es presentarà en societat la setmana del 18 al 25 de febrer aprofitant la visita a la ciutat d'un dels mestres involucrats en el projecte Petits Músics del Món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.