'El meu nom és Rachel Corrie', amb Marta Marco, avui al Teatre-Auditori


Temes relacionats

L'adaptació catalana d''El meu nom és Rachel Corrie' arriba la setmana que ve a Sant Cugat (23/feb/10)


  • Comparteix:

'El meu nom és Rachel Corrie' arriba avui al Teatre-Auditori en el marc de la programació d'activitats del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de març. La peça original d'Alan Rickman i Katherine Viner compta amb l'adaptació al català del santcugatenc Gerald Fannon i de l'actriu Marta Marco, que també dóna vida a la protagonista. El muntatge explica les experiències d'una activista nord-americana que va morir a Palestina intentant impedir l'enderrocament de cases palestines a mans de l'exèrcit israelià.

Marta Marco es posa a la pell d'una jove nord-americana contrària a l'ocupació de l'exèrcit israelià a la Franja de Gaza. La protagonista, Rachel Corrie, va viatjar a Palestina per denunciar aquesta ocupació, on va morir intentant evitar que una excavadora israeliana esfondrés una casa.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha explicat què transmet aquest espectacle teatral.

Pep Tugues

És un text molt colpidor que posa els interessos col·lectius per sobre dels personals. Surts del teatre de manera diferent a com hi has entrat.



Tugues també ha destacat la participació del santcugatenc Gerald Fannon en l'adaptació catalana, que coincidirà a Sant Cugat amb els actes de celebració del Dia Internacional de la Dona.

L'obra, que dura una hora i 10 minuts, es podrà veure aquest divendres per un preu de 22 euros a les 10 de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.