Les aventures de Sherlock Holmes de Guy Ritchie, a la gran pantalla aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Cartell de 'Sherlock Holmes'

Cartell de 'Sherlock Holmes'

El famós detectiu de Conan Doyle, Sherlock Holmes, arriba als cinemes locals aquest cap de setmana acompanyat del seu company incondicional, en Watson. El llargmetratge, dirigit per Guy Ritchie, es pot veure als cinemes Cinesa i Yelmo. Aquest últim complex també projecta el drama 'La decisión de Anne' i el thriller espanyol 'El Hierro'. D'altra banda, les dues instal·lacions de cinema oferiran dimarts la retransmissió en directe de l'òpera 'Salomé' de Richard Strauss des del Teatro Comunale di Bologna.

Guy Ritchie porta a la cartellera local una nova personificació dels famosos detectius Holmes i Watson, que es trobaran immersos en un nou repte, enderrocar Némesis i desemmascarar un complot per destruir el país. Robert Downey Jr. i Jude Law donen vida als protagonistes, acompanyats de Rachel McAdams.

Una alternativa que es projecta al complex Yelmo és 'La decisión de Anne', amb Cameron Diaz, Alec Baldwin i Joan Cusack. El drama de Nick Cassavetes és l'adaptació d'una novel·la de Jodi Picoult en què una família farà tot el possible per salvar a vida de la seva nena, de dos anys, que té leucèmia.

Les mateixes instal·lacions projecten 'El Hierro', un thriller espanyol de Gabe Ibáñez amb Helena Anaya de protagonista. El llargmetratge narra la història de la Maria, que perd el seu fill durant un trajecte amb ferri a l'illa que dóna nom a la pel·lícula.

D'altra banda, tant Cinesa com Yelmo oferiran dilluns a dos quarts de nou del vespre la retransmissió via satèl·lit en alta definició de l'òpera 'Salomé'. L'obra de Richard Strauss, dirigida per Nicola Luisotti, es representarà al Teatro Comunale di Bologna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.