Eduard Muntada i Belén Alonso dramatitzaran l'obra de Jesús Moncada a la Biblioteca


  • Comparteix:

Jesús Moncada

Jesús Moncada

Una selecció de contes de l'escriptor Jesús Moncada, desaparegut l'any 2005, prendran vida aquest dilluns a la Biblioteca del Mil·lenari de la mà d'Eduard Muntada i Belén Alonso. Sota el títol 'Un racó al cafè de la granota', l'actor Xicu Masó torna a submergir-se en l'obra de Moncada, guardonat amb el Premi Nacional de la Crítica, la Creu de Sant Jordi i el Premi de les Lletres Aragoneses.

Les reflexions de l'escriptor Jesús Moncada sobre el seu poble de naixement, Mequinensa, centren la selecció de textos de 'Cafè de la Granota', el muntatge que es podrà veure dilluns a la Biblioteca del Mil·lenari. Després de l'espectacle teatral 'L'Aigua', l'actor Xicu Masó torna a dramatitzar els textos de l'escriptor.

El segon muntatge adapta el seu format a espais reduïts, com petits teatres, bars o biblioteques, per ajustar-se a l'ambient íntim que protagonitza la lectura. L'acte tindrà lloc dilluns, a les 8 del vespre, a la Biblioteca del Mil·lenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.