Paco Salas reprodueix en una mostra el Monestir, la Masia Torreblanca i el Pi d'en Xandri


  • Comparteix:

L'artista Paco Salas amb una de les seves obres

L'artista Paco Salas amb una de les seves obres

Les pintures i talles de fusta de Paco Salas, inspirades en Sant Cugat, ja es poden veure a la Casa de Cultura i a la Sala Capitular del Monestir. L'artista andalús resident a la ciutat presenta més de 40 obres on plasma indrets i edificis locals com el Monestir, la Masia Torreblanca i el Pi d'en Xandri, entre altres. Els treballs, que giren entorn de l'art romànic, gòtic i modernista, romandran exposats fins el 28 de febrer.

Paco Salas pren de referència els capitells del Claustre del Monestir, la rosassa i el campanar per desenvolupar noves formes d'expressió en talles de fusta i pintures. L'artista, que és expert en art romànic, gòtic, renaixentista, modernista i estils antics, exposa 43 obres en una mostra que es divideix entre la Sala Capitular i la Casa de Cultura.

Salas ha explicat en declaracions a Cugat.cat quina és la seva font d'inspiració per realitzar els seus treballs.

Paco Salas

Són manifestacions respecte la cultura autòctona santcugatenca. M'inspiro en la meva objectivitat, en els meus èxits i els meus fracassos.



L'artista andalús, que resideix a Sant Cugat, ha fet més de 40 exposicions arreu de l'Estat espanyol i França. L'acte d'inauguració de l'exposició, que ha tingut lloc aquest dimecres, ha comptat amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.