'Nine' i 'Up in the air' protagonitzen la cartellera local


  • Comparteix:

Cartell de 'Nine'

Cartell de 'Nine'

El musical 'Nine', amb un ampli repartiment femení, i la comèdia romàntica del director de 'Juno', 'Up in the air', amb George Clooney, encapçalen les estrenes cinematogràfiques d'aquest cap de setmana a la ciutat. El llargmetratge de terror espanyol 'La herencia de Valdemar' i la comèdia 'Rompedientes' també es poden veure al complex Yelmo. D'altra banda, aquestes instal·lacions oferiran la retransmissió del partit de lliga entre el Valladolid i el Futbol Club Barcelona dissabte a les vuit del vespre.

La tragicomèdia 'Up in the air' de Jason Reitman, el director de 'Juno', partia com una de les grans preferides als Globus d'Or, tot i que finalment només es va endur el guardó de millor guió. El film és l'adaptació d'una novel·la de Walter Kirn que s'endinsa en la vida d'un especialista financer que passa molt temps viatjant. George Clooney dóna vida al protagonista que es plantejarà dilemes morals de la vida moderna i el significat de tenir una llar.

L'adaptació del premiat musical de Broadway 'Nine' reuneix a la gran pantalla un ampli repartiment femení que passa per Marion Cotillard, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Judi Dench, Kate Hudson i Sophia Loren, entre altres. Rob Marshall dirigeix el musical que, tot i estar nominat, finalment no es va endur cap estatueta dels Globus d'Or. El llargmetratge narra la història d'un director de cinema interpretat per Daniel Day-Lewis que atravessa una crisi que el portarà a un embolic amorós amb les quatre dones involucrades a la seva vida.

Totes dues pel·lícules es poden veure a les instal·lacions locals Cinesa i Yelmo. Aquest últim complex també projecta la comèdia de Michael Lembeck 'Rompedientes' i la cinta espanyola de terror 'La herencia de Valdemar', de José Luis Alemán, amb Silvia Abascal i Óscar Jaenada entre el repartiment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.