La sarsuela 'Maruxa' puja a l'escenari del Teatre-Auditori aquest diumenge


  • Comparteix:

'Maruxa'

'Maruxa'

'Maruxa', una de les obres més emotives del compositor català Amadeu Vives, aterra aquest diumenge a les set de la tarda al Teatre-Auditori a càrrec del Cor Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Sifònica del Vallès. L'òpera, que va néixer com una sarsuela, està considerada una peça d'una gran riquesa melòdica. Carles Ortiz és l'encarregat de portar a escena aquesta obra sobre el llibret de Lluís Pascual Fruitós que compta amb la direcció d'orquestra de Daniel Martínez.

Aquesta sarsuela ambientada en la Galícia rural explica la complicada història d'amor entre dos pastors, Maruxa i Pablo. Sis intèrprets encapçalats pel tenor Marc Sala pujaran sobre l'escenari del Teatre-Auditori per donar vida aquesta comèdia lírica en dos actes.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha destacat el caràcter lúdic de la peça estrenada a Madrid el 1914.


Pep Tugues

Al públic del Teatre-Auditori li agrada molt la sarsuela. 'Maruxa' té un final feliç i música molt dolça, gaudiran d'una gran tarda.



'Maruxa' es convertirà en la quarta sarsuela que pugi sobre l'escenari del Teatre-Auditori en els últims 4 anys. Aquesta posada en escena es va estrenar el 27 de novembre al Teatre La Faràndula de Sabadell.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.