El cicle de Música de Cambra homenatja Albéniz amb un duet de piano i guitarra


  • Comparteix:

Imatge d'Isaac Albéniz

Imatge d'Isaac Albéniz

El cicle de Música de Cambra enceta l'any amb un concert dedicat al mestre Albéniz. L'homenatge comptarà amb Lluís Avendaño al piano i Lourdes Pavia a la guitarra, que formaran un duet atípic per commemorar el 150 naixement del compositor. El concert tindrà lloc aquest dimecres a les nou del vespre a l'Aula Magna de l'Escola de Música Victòria dels Àngels.

El concert se centrarà a la figura d'Isaac Albéniz, però comptarà, a més, amb peces d'altres compositors del segle XX com Manuel de Falla, Tàrrega i Vilaprinyol, que també recreen el món del músic català.

El director de l'Escola de Música Victòria dels Àngels, Joan Josep Gutiérrez, destaca la importància de la figura d'Albéniz com un dels músics catalans més reconeguts.

Joan Josep Gutiérrez

És un dels compositors més importants catalans i també espanyols, perquè té algunes peces de folklore andalús.









Per poder commemorar el 150è aniversari del naixement del compositor català, el cicle de Música de Cambra recrearà un concert basat en un duet de piano i guitarra. Ho explica Gutiérrez.

Joan Josep Gutiérrez

És un concert atípic, perquè el duet de guitarra i piano és poc habitual. També hi haurà piano solo i guitarra sola.




El preu de l'entrada és de 6 euros, tot i que és gratuït per als estudiants de música de Sant Cugat menors de 18 anys. El concert forma part del cicle de Música de Cambra que organitza l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.