Maruxa evoca l'amor idíl·lic al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

La sarsuela 'Maruxa' ha visitat el Teatre-Auditori

La sarsuela 'Maruxa' ha visitat el Teatre-Auditori

El Cor d'Amics de l'Òpera de Sabadell i l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat han portat al Teatre-Auditori la sarsuela 'Maruxa', una de les peces més tendres i emotives del compositor català Amadeu Vives. El muntatge, ambientat a Galícia, ha mostrat la complicada història d'amor entre dos pastors. El públic santcugatenc ha quedat sorprès amb la interpretació i la veu de la soprano Maite Alberola i amb la posada en escena final de l'espectacle. Mira l'espectacle a Cugat tv

La sarsuela 'Maruxa' ha mostrat al Teatre-Auditori la història d'amor que viuen dos pastors, Maruxa i Pablo, d'un espai rural de l'interior de Galícia. La relació, però, es veu alterada amb l'arribada de dos personatges de la ciutat. La sarsulea ha evocat un amor idíl·lic a l'equipament santcugatenc.

La presidenta del Cor d'Amics de l'Òpera de Sabadell, Mirna Lacambra, ha explicat per què el Cor va optar per seleccionar aquesta obra d'Amadeu Vives.

Mirna Lacambra

Ens feia molta il·lusió fer aquesta obra, perquè és una de les peces d'Amadeu Vives que s'interpreta menys. És una obra preciosa.



Els espectadors han quedat sorpresos amb la veu i la interpretació de la soprano principal Maite Alberola i han destacat la posada en escena del muntatge. La sarsulea es va estrenar al Teatro de la Zarzuela de Madrid el 28 de maig del 1914.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.