Love of Lesbian, finalista als Premis de la Música


  • Comparteix:

El grup barceloní Love of Lesbian actuarà al Teatre-Auditori

El grup barceloní Love of Lesbian actuarà al Teatre-Auditori

El grup musical Love of Lesbian, que actuarà al maig a Sant Cugat, és finalista als Premis de la Música, convocats per l'Acadèmia de les Arts i les Ciències de la Música. El conjunt opta al guardó de millor àlbum de pop alternatiu per la seva obra '1999', un treball de música indie format per 14 peces que expliquen una història d'amor en diferents etapes. La formació barcelonina compartirà escenari al Teatre-Auditori amb l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra en una actuació on presentaran els seus treballs més recents.

El Teatre-Auditori acollirà el 21 de maig l'actuació de Love of Lesbian, que opta a un dels guardons dels Premis de la Música. Aquests guardons, que va fundar el 1996 la Societat Generals d'Autors i Editors (SGAE), volen reconèixer i difondre les activitats creatives dels músics de l'Estat espanyol. Els guanyadors de l'edició d'enguany es donaran a conèixer el 17 de febrer.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.