Clint Eastwood porta la figura de Mandela a la gran pantalla de la mà de Morgan Freeman


  • Comparteix:

Cartell d''Invictus'

Cartell d''Invictus'

El darrer llargmetratge de Clint Eastwood, 'Invictus', amb Morgan Freeman en el paper de Nelson Mandela arriba avui a les sales de cinema locals. El complex Yelmo ofereix també l'adaptació de la novel·la de l'escriptor francés Colette 'Chéri', la comèdia 'Todo incluido' i el film de ciència ficció 'La cuarta fase'. A més, en aquestes instal·lacions també es podrà veure el primer partit del Barça de la segona volta de la lliga contra l'Sporting de Gijón.

Clint Eastwood es basa en el llibre 'El factor humà' de John Carlin per explicar la història sobre com Nelson Mandela, encarnat per Morgan Freeman, uneix esforços amb el capità de l'equip de rugbi de Sud-àfrica, a qui dóna vida Matt Damon, per unificar el país. El drama es pot veure tant a les sales de Cinesa com al Yelmo.

Aquest últim complex projecta 'Chéri', un drama romàntic dirigit per Stephen Frears i amb Michelle Pfeiffer encapçalant el repartiment. La pel·lícula anglesa, que adapta una novel·la de Colette, se situa al París de principis del segle XX i fa referència a les cortesanes que buscaven homes poderosos perquè les mantinguessin.

Milla Jovovich torna a protagonitzar un llargmetratge de ciència ficció a 'La cuarta fase'. La projecció americana, que també es pot veure al Yelmo, està basada en fets reals i recrea uns fets estranys que van tenir lloc en un poble d'Alaska l'any 2000.

Una alternativa és la comèdia 'Todo incluido'. Sota la direcció de Peter Billingsley, els actors Vince Vaughn, Kristen Bell i Kristin Davis es fiquen a la pell d'un grup d'amics que se'n van a una illa del pacífic per salvar els seus respectius matrimonis.

Com ja és habitual, el complex ofereix el partit de lliga del Barça d'aquesta setmana que serà dissabte a les vuit del vespre al camp de l'Sporting de Gijón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.