El debat al voltant del conflicte entre Palestina i Israel arriba al Terra Dolça al febrer


  • Comparteix:

Una de les activitats organitzades al Terra Dolça

Una de les activitats organitzades al Terra Dolça

Una xerrada sobre el conflicte d'Israel i Palestina i el sopar tertúlia organitzat per la CUP de Sant Cugat amb el tema de les consultes com a teló de fons, són dues de les activitats més destacades d'aquest febrer al Terra Dolça. A més, l'espai gastronòmic recuperarà un dels seus clàssics, els sopars musicats.

L'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça segueix apostant aquest febrer per les activitats variades com una exposició, xerrades al voltant de temes d'actualitat, teatre i música. Aquest dilluns es dóna el tret de sortida a la programació amb una taula rodona a les vuit del vespre amb les consultes sobre la independència de Catalunya com a eix central.

La novetat principal és la xerrada que abordarà el conflicte d'Israel i Palestina a càrrec del professor de la Universitat de Barcelona (UB) i membre de l'Institut Català Internacional de la Pau, Antoni Segura, i Salah Jamal. Aquesta és la primera vegada que l'espai acull una proposta amb una temàtica com la d'Israel i Palestina.

El responsable del Terra Dolça, Guim Pros, ha explicat a Cugat.cat perquè han apostat per aquesta activitat.

Guim Pros

Sempre hem tingut ganes de tractar el conflicte entre Israel i Palestina. És un tema que sempre està a l'ordre del dia.




Els sopars musicats també tornen a aquest espai després d'uns mesos i ho faran de la mà del cantautor terrassenc Miquel Pujadó amb un homenatge a la Nova Cançó, que enguany ha fet 50 anys. Un duet de dues guitarres és l'altra iniciativa musical. Guim Pros ha destacat el retorn d'aquestes propostes.

Guim Pros

Tornen els sopars musicats i la música al Terra Dolça amb el Miquel Pujadó i un concert de guitarra clàssica.


L'exposició del mes va a càrrec de la jove pintora santcugatenca Elsa Pons amb 'Experiències'. L'espectacle 'La fada del mercat i el tresor de les taronges', el dissabte 27, serà l'encarregat de tancar la programació de febrer al Terra Dolça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.