La Casa de Cultura acull l'exposició de treballs de final de curs del Taller Triangle


  • Comparteix:

Fins el 8 de juny, la Casa de Cultura acull l'exposició dels treballs que han fet els 175 alumnes que han participat al Taller Triangle. Es tracta d'un recull dels treballs que conformen les mostres 'Faules a l'entorn del Monestir', que ja es va poder veure a la Biblioteca del Mil·lenari, i 'La Mediterrània, una cruïlla de pobles'.

La divuitena Mostra de Treballs del Taller Triangle ha convertit la Casa de Cultura en una illa de la Mediterrània gràcies als treballs dels alumnes que han volgut plasmar amb formes i tècniques divereses la campanya 'La Mediterrània, cruïlla de pobles'. Així, s'hi poden trobar vaixells, barques i sirenes. A més, també hi podem trobar l'exposició de "Faules a l'entorn del Monestir" que urilitza algunes de les llegendes, contes i faules del llibre de Rogeli Padró.

Una de les mestres, Dolors Serra, ha explicat que els treballs han estat fets a través de tres taller que han treballat tres tècniques diferenciades:

Dolors Serra

Hi ha tres tipus de tallers de manualitats diferents


En total 175 alumnes han participat en el Taller.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.