Verdú i Sánchez-Gijón comparteixen escenari avui al Teatre-Auditori amb 'Un dios salvaje'


Temes relacionats

Verdú i Sánchez-Gijón comparteixen escenari avui al Teatre-Auditori amb 'Un dios salvaje' ( 4/feb/10)


  • Comparteix:

Sánchez-Gijón i Verdú a 'Un dios salvaje'

Sánchez-Gijón i Verdú a 'Un dios salvaje'

'Un dios salvaje' de Yasmina Reza obre avui la temporada dramatúrgica del Teatre-Auditori. Aitana Sánchez-Gijón i Maribel Verdú comparteixen escenari teatral per primer cop en aquest espectacle, que ja ha recollit bones crítiques a Barcelona i Madrid. La cita serà a les nou del vespre a l'equipament cultural i es repetirà demà a les deu de la nit. Les entrades estan gairebé exhaurides.

La versió de Jordi Galceran de la comèdia 'Un dios salvaje' de Yasmina Reza tracta de revelar com en cada un de nosaltres hi ha un déu salvatge que es revela contra la insatisfacció de les nostres vides. Sota la direcció de Tamzin Townsend, la funció reuneix Aitana Sánchez-Gijón i Maribel Verdú en un elenc que completen Pere Ponce i Antonio Molero.

El director de l'equipament cultural, Pep Tugues, creu que és una bona manera de donar el tret de sortida a la cartellera teatral. Són declaracions d'arxiu a Cugat.cat.

Pep Tugues

Volem començar amb una obra de referència a l'Estat espanyol, ens ha semblat una molt bona manera d'inaugurar la temporada teatral.


'Un dios salvaje' es va estrenar a Zurich i posteriorment a París i Londres. Maribel Verdú va ser la impulsora del projecte a l'Estat espanyol, després de veure l'obra a la capital francesa, protagonitzada per Isabelle Huppert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.