Fila Zero manté la seva fidelitat a la Unió, tot i els problemes tècnics


  • Comparteix:

'Todas quieren ser Jackie Kennedy'

'Todas quieren ser Jackie Kennedy'

Fila Zero continuarà actuant al Teatre la Unió, tot i els problemes tècnics de l'equipament. La companyia ha patit la manca de calefacció i d'il·luminació durant aquest cap de setmana i l'anterior, amb l'escenificació de les representacions 'Todas quieren ser Jackie Kennedy' i 'Torno de seguida'. El director dels muntatges, Pere Royo, s'ha mostrat resignat amb les deficiències, però ha defensat que no poden deixar de fer teatre 'per un problema que ha de ser puntual'.

Les obres han aconseguit reunir més de 200 persones al Teatre la Unió. Tot i la poca difusió que ha fet la companyia, ha destacat la bona resposta del públic santcugatenc, que sobretot dissabte, va patir el fred ocasionat per la manca de calefacció a l'espai.

El director de 'Todas quieren ser Jackie Kennedy' i 'Torno de seguida', Pere Royo, explica amb resignació alguns dels impediments que han tingut a l'equipament.

Pere Royo

Hem hagut de llogar la torre de llums perquè el teatre només té l'escenari. Com ja sabíem que estava així, la conclusió és de resignació.




Tot i aquestes deficiències, Royo ha explicat que la Unió és el 'seu teatre' i que per tant, seguiran presentant els seus muntatges en aquest espai.

Pere Royo

Ens hem d'adaptar a aquestes circumstàncies, no són les més idònies però no podem deixar de fer teatre.




Fila Zero començarà a engegar un nou projecte la setmana vinent. 'Allò que tal vegada esdevingué' de Pere Quart, és l'obra que prepararan durant els propers mesos amb una dotzena d'actors i actrius i que també tenen previst estrenar al Teatre la Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.