'La nina' i L'home pacífic' obren el cicle de teatre a càrrec del grup Espiral


  • Comparteix:

Una escena a càrrec del Grup de Teatre Espiral

Una escena a càrrec del Grup de Teatre Espiral

El grup Teatre Espiral ha apostat per recuperar alguns dels muntatges que han pujat sobre l'escenari al llarg de la seva trajectòria per commemorar el seu vintè aniversari. 'Teatre Breu 07' ha estat la primera peça del cicle que la formació teatral oferirà al Casal de Cultura de Valldoreix el primer diumenge de cada mes. La companyia ha obert la programació teatral amb monòlegs i obres de petit format seguint la línia dels seus inicis. 'La nina' de Montserrat Cornet i 'L'home pacífic' de Rodolf Sirera han estat les peces escollides en aquesta primera representació.

El casal ha acollit aquest diumenge el primer muntatge de la programació que el Grup Teatre Espiral oferirà a aquest indret fins al primer diumenge de juny. Els intèrprets Rafa Usero i Isabel Valbuena s'han tornat a posar a la pell dels personatges que van interpretar fa 5 anys.

La directora de la formació teatral, Trini Escrihuela, ha explicat a Cugat.cat perquè han escollit dues peces curtes per obrir el cicle.

Trini Escrihuela

Quan vam néixer vam apostar pel teatre de petit format i amb missatge. Però en aquest cas comencem pel teatre breu.




'Magnòlia Cafè' d'Àngels Aymar serà la segona obra de la programació que es podrà veure al Casal de Cultura de Valldoreix el primer diumenge de març.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.