Jazzenviu crearà una 'Big Band' a Sant Cugat


  • Comparteix:

Oriol Jubany, membre de Jazzenviu

Oriol Jubany, membre de Jazzenviu

Jazzenviu celebrarà l'aniversari del seu primer any com associació el 19 de febrer amb nous projectes de cara al 2010. La creació d'una Big Band a càrrec de David Mengual i la inauguració del cicle 'Jazz en viu' a la Casa de Cultura són dues de les apostes fortes de l'entitat. A més, Jazzenviu continuarà amb les jam sessions dels diumenges a la nit al Bohèmia i el cicle de jazz de Festa Major.

L'aniversari coincideix també amb el primer any de vida de les jam sessions que organitza l'entitat al Bohèmia i que arriben a aquesta primera efemèride amb els deures fets. La creació d'un circuit estable d'actuacions, l'extensió del jazz a la ciutat i un públic fidel són els principals objectius assolits. La festa coincidirà amb la inauguració del cicle 'Jazz en viu', una de les noves propostes de l'entitat, que portarà un concert de jazz el tercer divendres de cada mes a la Casa de Cultura. Una projecció de fotografies que repassarà totes les iniciatives portades a terme per l'entitat i l'actuació dels 60 músics que han participat al llarg d'aquest any a les jam sessions acabaran de tancar una nit envoltada per la música jazz.

Un dels responsables de Jazzenviu, Oriol Jubany, s'ha mostrat satisfet per la bona acollida de les jam sessions.

Oriol Jubany

Fem un balanç positiu perquè hem complert els objectius marcats. Hem creat una programació estable i la resposta del públic és positiva.



En declaracions a Cugat.cat, Jubany també ha avançat algunes de les noves propostes que portarà a terme l'associació.

Oriol Jubany

David Mengual dirigirà una Big Band a Sant Cugat, també seguirem amb el cicle de Jazz de Festa Major.





Jazzenviu ha engegat la programació de les jam sessions de febrer amb l'actuació de David Mengual Maita Trio. Una trentena de persones han seguit l'actuació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.