Sant Valentí i l'home llop, protagonistes als cinemes locals aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Cartell promocional d''Historias de San Valentín'

Cartell promocional d''Historias de San Valentín'

L'amor fa acte de presència a les sales de cinema locals amb l'estrena de la comèdia romàntica 'Històrias de San Valentín', amb Julia Roberts, Jessica Alba i Ashton Kutcher. El drama 'El Hombre Lobo', protagonitzada per Benicio Del Toro i Anthony Hopkins, completa la cartellera cinematogràfica aquest cap de setmana. Els dos films es projecten a les sales de Cinesa i Yelmo. Aquest complex ofereix també el partit del Barça contra l'Atlètic de Madrid al Calderón diumenge al vespre.

Deu històries d'amor es creuen a Los Angeles el dia de Sant Valentí. Aquesta és la proposta del director Garry Marshall a la comèdia romàntica 'Histories de San Valentín'. Julia Roberts dóna vida a una oficial de l'exèrcit que abandona l'Iraq en un avió en què també viatge un homosexual per trobar-se amb la seva parella, un conegut jugador de futbol americà. El llargmetratge també narra les embolicades històries d'amor de l'amo d'una floristeria, una jubilada i una publicista, entre altres personatges.

El drama britànic 'El Hombre Lobo' narra la història de Lawrence Talbot, encarnat per Benicio Del Toro, que torna a casa seva després de la desaparició del seu germà. Allà es trobarà amb el seu pare, Anthony Hopkins, i sortirà a la recerca del seu germà. Joe Johnston firma la direcció de la pel·lícula, amb guió de Tom Ford i David Scearce.

Diumenge, a partir de les nou del vespre, els cinemes Yelmo Cineplex ofereixen el partit que enfrontarà el Barça i l'Atlètic de Madrid al camp Vicente Calderón a Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.