El ball de gitanes omple de color els carrers de Sant Cugat en un matí marcat pel Carnaval


  • Comparteix:

Ball de gitanes

Ball de gitanes

Els carrers de Sant Cugat s'han omplert de música i dansa amb la tradicional cercavila i el ball de gitanes que enguany ha comptat amb cares noves. L'alegria ha estat present en els 56 participants que han destacat l'elevada col·laboració dels comerços, que han ofert als dansaires beguda i menjar per fer front al fred. El pregó també s'ha convertit en el protagonista del matí ironitzant sobre la crisi econòmica. Després del ball de gitanes, un brou i el dinar popular ha permès els participants agafar forces pel concurs de comparses del vespre.

Un any més el ball de gitanes ha estat un dels actes de carnaval que ha aconseguit despertar més expectació entre els santcugatencs. Centenars de persones s'han aplegat a la Plaça d'Octavià per veure un ball que enguany ha destacat per l'alegria, l'entusiasme i les cares noves dels participants.

Una de les organitzadores de la comissió del ball de gitanes, Eulàlia Mateu, ha explicat a Cugat.cat com ha anat el ball.

Eulàlia Mateu

Ha anat molt bé tot i que érem menys dansaires. Els comerços han participat més que altres anys.



Per la seva banda, els dansaires també ha volgut traslladar la seva satisfacció pel resultat d'aquesta tradicional activitat.

Participants

Hem passat fred però ha anat molt bé. Hi havia molta gent nova i molta força.


El brou de carnaval i la segona edició del dinar popular a la plaça d'Octavià han acabat de tancar un matí de dissabte que ha desafiat el fred a la nostra ciutat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.