L'humor de Carles Flavià protagonitza les activitats del mes de febrer a la sala 'El Siglo'


  • Comparteix:

Imatge de l'espai cultural 'El Siglo'

Imatge de l'espai cultural 'El Siglo'

La llibreria i sala d'espectacles 'El Siglo', situada al recinte del Mercantic, oferirà jazz, cabaret, cinema i humor al llarg d'aquest mes de febrer. L'humorista Carles Flavià presenta aquest dijous un espectacle de monòlegs inèdits, després d'actuar per primer cop a l'espai cultural local el mes de desembre.

La ironia de Carles Flavià arriba de nou a 'El Siglo' aquest dijous a les deu de la nit. L'actor barceloní presentarà a l'espai santcugatenc una sèrie de monòlegs inèdits després de l'èxit de públic obtingut al desembre.

El programador de la llibreria i sala d'espectacles 'El Siglo', Marc Mercadé, explica què suposa tornar a acollir l'actuació d'un humorista com Carles Flavià a l'espai.

Marc Mercadé

És un honor tornar a tenir un artista com Carles Flavià i que vulgui participar del nostre experiment d'aplegar una llibreria amb una sala d'espectacles.


La graella d'activitats del mes de febrer es completa amb una nova projecció del cicle de cinema documental, 'Miquel Bauçà: poeta invisible', que repassa la trajectòria artística de l'autor. Les propostes musicals ompliran els caps de setmana de febrer, començant pel jazz de 'The Diego Brothers', que actuaran aquest dissabte a partir de les deu de la nit, i el cantautor Aleix Garriga, que presentarà diumenge juntament amb el grup 'Els Brocs' el seu darrer treball, 'Doncs'. Un cicle de cabaret, que comptarà amb les actuacions dels grups francesos 'Le Vian Sonore' i 'Maranges', tancarà les activitats del mes amb una fusió de pop i cabaret.

Continuar amb la línia de propostes musicals és el principal repte de futur de la sala. Ho explica Mercadé.

Marc Mercadé

Volem consolidar el cicle musical de cada diumenge, organitzat per amenitzar el Mercantic.




Entre d'altres iniciatives, encara per concretar, 'El Siglo' acollirà el mes de març el jazz en directe de la cantant portuguesa Sofia Riveiro i la barcelonina Sabina Witt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.