My Beautiful Laundry i Micu protagonitzen la cita musical d'aquest diumenge a El Siglo


  • Comparteix:

El conjunt My Beautiful Laundry actuarà diumenge a la tarda

El conjunt My Beautiful Laundry actuarà diumenge a la tarda

La llibreria i teatre El Siglo, ubicada al recinte de Mercantic, s'omplirà de música aquest diumenge amb les actuacions de My Beautiful Laundry i Micu. El cantautor de rumba catalana Miquel Rodregas 'Micu' encetarà la jornada amb un vermut musical, que seguirà a la tarda amb l'actuació de My Beautiful Laundry. A més, l'espai El Siglo acull fins el cap de setmana vinent un outlet de roba.

La rumba catalana protagonitza el repertori del cantautor Micu, que també és membre del conjunt musical Meztuca. L'artista oferirà un vermut-concert on sonaran peces pròpies i versions d'artistes com Gipsy Kings i el Gato Pérez, entre altres. Més tard, el grup barceloní My Beautiful Laundry pujarà a l'escenari per presentar les seves versions de músics tant coneguts com Michael Jackson i Pink Floyd, entre altres.

Fins el cap de setmana vinent, El Siglo també acull a la sala polivalent de Mercantic un outlet de roba de marca de temporades anteriors. A més, el dijous 11 de març l'espai oferirà un concert de les artistes Sofia Ribeiro i Ossia amb motiu del Dia de la Dona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.