La Canals Galeria d'Art obrirà només els cap de setmana per resistir a la crisi


  • Comparteix:

La Canals Galeria d'Art.

La Canals Galeria d'Art.

La crisi econòmica obliga la Canals Galeria d'Art a reduir el seu horari per disminuir les despeses i poder mantenir l'activitat. El sector artístic és un dels que més pateix la situació financera i en concret les galeries han vist com l'afluència de públic ha baixat considerablement. A partir d'ara, l'espai romandrà obert al públic de divendres a diumenge i entre setmana oferirà visites amb cita prèvia.

A partir del consell rebut per assessors de la Generalitat, la galeria ha decidit reduir despeses tancant l'espai de dilluns a dijous i obrir les seves portes de divendres a diumenge en l'horari habitual.

El director de la galeria, Josep Canals, ha explicat a Cugat.cat els motius que els han portat a prendre aquesta decisió.

Joep Canals

Seguirem fent les nostres activitats però hem de reduir despeses si volem soportar la crisi.


Tot i això la galeria continuarà oferint visites entre setmana. En aquest cas, els interessats hauran de contactar prèviament amb els responsables de l'espai i concertar una data per visitar la galeria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.