Peter Jackson i Mel Gibson visiten la cartellera local


  • Comparteix:

Cartell de 'The Lovely Bones'

Cartell de 'The Lovely Bones'

Peter Jackson torna a la cartellera local aquest cap de setmana amb 'The lovely bones'. L'adaptació de las memòries de la periodista Lynn Barber, la pel·lícula britànica 'An education', i el darrer thriller amb Mel Gibson, 'Al límite', completen les estrenes de cinema. D'altra banda, Cinesa oferirà dijous vinent la retransmissió en directe de l'òpera de Mozart 'Cosi fan tutte' des del Festival de Salzburg.

Peter Jackson es basa en la novel·la 'Desde mi cielo' d'Alice Sebold per narrar 'The lovely bones', la història de Susie Salmon, una nena que és assassinada amb 14 anys al 1973. Mark Wahlberg, Rachel Weisz i Susan Sarandon donen vida a l'entorn de la protagonista, encarnada per Saoirse Ronan.

'An education' porta a la gran pantalla l'adaptació de les memòries de la periodista Lynn Barber, una adolescent als suburbis de Londres durant la postguerra. La protagonista es debat entre els seus estudis preparatoris per aconseguir una plaça a Oxford i la vida que li ofereix un carismàtic home adult. Lone Scherfig firma la direcció del film, amb un repartiment encapçalat per Peter Sarsgaard, Rosamund Pike i Emma Thompson.

Aquests dos llargmetratges es poden veure al complex Yelmo. Aquesta instal·lació ofereix conjuntament amb Cinesa la projecció d''Al límite', l'última aventura de Mel Gibson dirigida per Martin Campbell, que també va filmar 'Casino Royale'. En aquest cas, Gibson es posa a la pell d'un investigador de policia conservador que se submergeix en la investigació d'un cas que el portarà a descobrir la causa de la mort de la seva filla activista assassinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.