Sant Cugat se suma a la campanya 'Birmania por la paz' per reforçar la democràcia al país asiàtic


  • Comparteix:

Sant Cugat donarà suport a la campanya 'Birmania por la paz', que tracta d'instaurar un sistema polític democràtic en detriment de la dictadura actual del país del sud-est asiàtic. L'associació que promou la iniciativa ha visitat aquest dimarts la ciutat, on ha protagonitzat una recepció a l'Ajuntament i una xerrada al Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC). La ponència ha donat el tret de sortida als actes del Dia de la Dona al municipi.

La regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, ha rebut aquest dimarts al vespre a l'Ajuntament l'escriptora i membre de l'associació 'Birmania por la paz' Concha Pinós per parlar de la situació actual de les dones al país asiàtic. Pellicer ha afirmat que la ciutat donarà suport a la campanya 'Birmania por la paz'. Són declaracions a Cugat.cat.

Susanna Pellicer

Avui hem conegut una mica més la situació política i social de Birmània. Des de Sant Cugat donarem suport a les iniciatives de l'associació.


El CMSC ha acollit posteriorment la projecció del documental 'Un premi compartit', del programa 30 minuts de TV3, i una xerrada a càrrec de Pinós. L'activista ha presentat el seu llibre 'Birmania: la voz de las mujeres', un recull de 20 anys de testimonis de dones birmanes, on destaca la història de Aung San Suu Kyi, premi Nobel de la Pau, actualment sota arrest domiciliari.

Concha Pinós ha explicat quin és el paper de les poblacions per ajudar a millorar la situació a Birmània.

Concha Pinós

Demanem a les poblacions l'obertura de l'espai polític, humanitari i la creació de grups de treball dins la societat.





La presentació a càrrec de Pinós ha donat el tret de sortida als actes commemoratius del Dia de la Dona a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.