La Biblioteca del Mil·lenari rep 11.000 visitants més durant el 2009


  • Comparteix:

La Biblioteca del Mil·lenari ha guanyat 3.000 nous usuaris durant el 2009

La Biblioteca del Mil·lenari ha guanyat 3.000 nous usuaris durant el 2009

La Biblioteca del Mil·lenari va rebre durant l'any passat 11.000 visitants més respecte l'any 2008, que suposa una pujada del 6%. Aquest augment ha anat acompanyat de gairebé 3.000 inscripcions més i d'un increment d'un 50 % de les sessions WiFi.

Aquestes dades posen de manifest l'ús cada vegada més intensiu de les instal·lacions i serveis de la Biblioteca del Mil·lenari per part dels santcugatencs.

La directora de l'equipament municipal, Pepa Forn, ha valorat aquest augment d'11.000 visitants respecte l'any anterior a Cugat.cat.

Pepa Forn

Ho valorem molt positivament, amb molta il·lusió. Aquestes xifres demostren que hi ha interès dels santcugatencs per les biblioteques.









Forn ha explicat en declaracions a Cugat.cat que molta gent de la ciutat s'ha fidelitzat amb els serveis de la biblioteca.

Pepa Forn

Els santcugatencs han vist l'avantatge d'utilitzar els serveis de la biblioteca. Molta gent s'ha fidelitzat.



Els 2.912 nous inscrits durant el 2009 situen els usuaris registrats a la biblioteca en 28.285, un de cada tres santcugatencs.

La única dada que no ha crescut el 2009 respecte el 2008 és el de les sessions d'internet. De fet, hi ha hagut un descens de 600 accessos, però que s'han compensat amb les 3.000 sessions més fetes a través del servei WiFi.

Aquest increment del 6% del nombre de visitants de la biblioteca santcugatenca s'ha vist millorat pel creixement del 12% del conjunt de les biblioteques municipals del Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.