L'Orquestra Simfònica serà més present aquest any en la programació del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Presentació de l'agenda d'activitats amb motiu del 20è aniversari de l'OSSC

Presentació de l'agenda d'activitats amb motiu del 20è aniversari de l'OSSC

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC) augmenta la programació de concerts al Teatre-Auditori per commemorar el seu 20è aniversari. Per celebrar aquesta efemèride l'OSSC ha preparat una exposició fotogràfica que repassa tota la seva trajectòria, i que es pot visitar fins el 18 de març a la Biblioteca del Mil·lenari. La convocatòria d'un concurs de composició en col·laboració amb l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) completa aquesta sèrie d'activitats.

Durant aquest 2010, l'OSSC oferirà set concerts inclosos en la programació del Teatre-Auditori. El primer d'ells és 'Petrushka', d'Stravinsky, que tindrà lloc d'aquí dos divendres. En aquesta programació trobem obres com el Rèquiem alemany, de Bramhs, el ballet 'El llac dels cignes' i un concert per piano i orquestra de Chopin. En aquesta ocasió, l'orquestra comptarà amb la col·laboració del pianista Daniel Ligorio.

La mostra fotogràfica, que ja ha obert les seves portes a la Biblioteca del Mil·lenari, fa un repàs històric de les actuacions més significatives de l'orquestra. L'exposició, que està comissariada per Violeta Ferré, serà itinerant i es podrà veure durant tot l'any al vestíbul del Teatre-Auditori durant les actuacions de l'OSSC.

A més, aquest any la Fundació Música Simfònica posarà en marxa el primer Concurs de Composició de l'Orquestra Simfònica Juvenil de Catalunya, i el premi consistirà en l'estrena de l'obra per part d'aquesta orquestra.

E l director de l'orquestra, Josep Ferré, ha explicat en roda de premsa a qui està adreçat aquest concurs.

Josep Ferré

Ens hem posat d'acord amb l'ESMuC per fer aquest concurs que es farà cap a l'octubre.



El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha valorat positivament el que l'orquestra proporciona a Sant Cugat.

Xavier Escura

L'OSSC ens transmet arreu una imatge magnífica de Sant Cugat. És ambaixadora de la ciutat.





L'OSSC també organitzarà diferents activitats de cara als seus socis per celebrar l'aniversari, com un cafè amb els músics i un sopar de socis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.