Les Dones de la Creu d'en Blau enceten els actes del Dia de la Dona amb un taller de decoració de draps de cuina


  • Comparteix:

Més d'una dotzena de dones de les Planes s'han convertit aquest divendres en artistes de la pintura. Fruites i hortalisses tan diverses com les pinyes, els tomàquets i les maduixes han estat els motius que el Grup de Dones de la Creu d'en Blau ha utilitzat per decorar els draps de cuina amb què han treballat. El taller de pintura sobre tela de cotó ha servit per iniciar les celebracions del districte en motiu del Dia Internacional de la Dona, que tindrà lloc dilluns vinent.

L'activitat ha consistit en plasmar el dibuix a la tela de cotó mitjançant un paper de calc i adornar el traç amb pintures de robes. El resultat ha estat un nou drap de cuina que cadascuna d'elles podrà lluir a casa seva.


La coordinadora de l'activitat, Montserrat López, explica els detalls d'aquest procediment.

Montserrat López

Calquem el dibuix a la tela i després el pintem amb colors vius perquè és un drap que lluirà a la cuina.









La regidora d'Igualtat, Susanna Pellicer, també ha participat de l'activitat i ha destacat la tasca d'aquesta associació de dones.

Susanna Pellicer

És una associació molt activa, que podria estar millor però que funciona i cobreix les necessitats que tenen les dones de les Planes.


El Grup de Dones de la Creu d'en Blau també ha organitzat altres actes durant aquesta setmana per celebrar el Dia de la Dona al centre cívic Molí de les Planes. Dissabte muntarà una exposició de Patchwork a les cinc de la tarda, diumenge prepararà un piscolabis a les 11 del matí i dilluns l'espai acollirà el Cine fòrum: 'Agua' de Deepa Metha.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.