Grau Garriga reitera la proposta de convertir la Casa Aymat en una escola d'art tèxtil


  • Comparteix:

Coincidint amb la Nit de l'Art, Josep Grau Garriga ha reiterat la seva proposta de convertir la Casa Aymat, subseu del Museu de la Ciutat, en una escola de l'art tèxtil. L'alcalde, Lluís Recoder, ha assegurat que 'ara és el moment' de portar a la pràctica aquest projecte i ha iniciat converses amb Grau Garriga per concretar la proposta.

La visita de Josep Grau Garriga a Sant Cugat ha servit, també, per donar un nou impuls a l'aspiració de l'artista santcugatenc de recuperar l'antiga seu de l'Escola Catalana del Tapís com a centre de formació en l'art tèxtil. Escoltem Josep Grau Garriga.

Josep Grau Garriga

El meu projecte inicial anava una mica per aquí, però era un projecte per adults i per infants


Segons Grau Garriga, la UNESCO està disposada a donar suport al seu projecte, que convertiria Sant Cugat en la capital estatal de l'art tèxtil i en una de les referències a nivell europeu.

Per la seva banda l'alcalde, Lluís Recoder, ha assegurat que 'ara és el moment' de realitzar aquest projecte i ha dit que s'ha reunit durant el cap de setmana amb Grau Garriga per concretar-ne els detalls.

Lluís Recoder

La Casa Aymat ja té una sala dedicada a Grau Garriga, però a mí m'agradaria que aquesta col·laboració anès més enllà


Lluís Recoder ha dit que Grau Garriga és el santcugatenc més universal i que porta la ciutat al cap i al cor. De la seva banda, Grau Garriga, afincat a França, ha declarat que tornar a Sant Cugat és com tornar a casa, i que la ciutat ha estat el seu bressol, tant a nivell personal com artístic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.