El món de les danses de l'Índia impregna el Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle en l'acutació al Teatre-Auditori

Un moment de l'espectacle en l'acutació al Teatre-Auditori

L'espectacle 'India, un viaje musical' ha portat les danses tradicionals d'aquest país i el bollywood més popular i comercial al Teatre-Auditori. El muntatge, del director i coreògraf Suresh Singh, ha ofert un recorregut per la cultura de l'Índia a través d'una història fictícia. Els espectadors han gaudit amb les músiques, els balls i els colors més característics d'aquest país. Mira l'espectacle a Cugat tv

La història d'una jove espanyola que viatja fins l'Índia a la recerca de les seves arrels ha estat el fil conductor del muntatge 'India, un viaje musical'. Un espectacle de la companyia 'Bailamos Bollywood' que combina el teatre, la música, la dansa i el format audiovisual per transportar el públic fins al país asiàtic.

El director del muntatge i coreògraf, Sunny Singh, ha explicat a Cugat.cat la fusió de cultures que busca aquest espectacle.

Suresh Singh

Ens vam fixar un repte. Ensenyar el món de la dansa de l'Índia amb ballarins europeus.


El públic santcugatenc ha tingut l'oportunitat de descobrir diferents tipus de danses i balls clàssics de l'Índia com ara el Koli, el Tandava i el Chari. Els vestits plens de colors, la música i diferents imatges han traslladat el Teatre-Auditori cap a les arrels més tradicionals del país. Al final, els espectadors han acompanyat els ballarins en les seves danses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.