La 'Petrushka' d'Igor Stravinsky commemora els 20 anys de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat


Temes relacionats

L'Orquestra Simfònica serà més present aquest any en la programació del Teatre-Auditori ( 8/mar/10)

El 2010, l'any del 20è aniversari de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat ( 4/gen/10)


  • Comparteix:

L'OSSC donarà amb el concert el tret de sortida al sei 20è aniversari

L'OSSC donarà amb el concert el tret de sortida al sei 20è aniversari

El ballet 'Petrushka' del rus Igor Stravinsky arriba avui al Teatre-Auditori de la mà de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat (OSSC). L'espectacle és el primer dels concerts de celebració del 20è aniversari de l'orquestra. Per donar forma al ballet, l'entitat musical de la ciutat comptarà amb la col·laboració de la Jove Orquestra Simfònica del Baix Llobregat, formada per músics d'entre 16 i 25 anys.

El muntatge comptarà amb dues parts. Primer es farà un acostament a l'imaginari d'Stravinsky amb la interpretació de peces de compositors contemporanis al rus, com Mozart, Giacomo Puccini i Benjamin Britten. Després, es donarà pas al ballet 'Petrushka', un dels més aplaudits d'Stravinsky, que reunirà 75 músics a l'escenari.

El director de l'OSSC, Josep Ferré, ha explicat a Cugat.cat que 'el plat fort d'aquest aniversari és el reforç en la programació'.

Josep Ferré

Aquest aniversari és especial i espectacular. Farem coses que sempre havíem somiat en fer però que no ens havíem atrevit.



Per fer balanç dels 20 anys de l'orquestra, una exposició de fotografies i textos, que repassen la trajectòria de la formació musical, seguirà els músics als concerts que facin arreu de Catalunya.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Una cosa que em pregunto.No han pensat fer un curset de Direcció d´orquestra?O fer Concerts amb grans Directors convidats?per exemple l´Antoni Ros Marbá o Josep Pons per dir-ne només dos.... fora una molt bona manera de celebrar els anys i l´intent de superació de la propia orquestra.No? es una activitat que es sol fer.

una persona aimant de la Música. Enviat el 19/mar/10


Tinc ganes d'anar-hi!

josep. Enviat el 19/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.