L'Escola d'Arquitectura presenta un llibre sobre Gaudí


  • Comparteix:

Dins les activitats culturals del Museu, l'Escola d'Arquitectura ha presentat un llibre que recupera 5 obres menors de Gaudí. El llibre, titulat 'Gaudí invisible', és el resultat del treball de diversos professors d'aquesta facultat que han volgut donar un tractament modern a l'obra més oculta de l'arquitecte català.

Fullejant 'Gaudí invisible' es descobreix, gràcies a l'ús de la informàtica, obres de l'arquitecte que havien estat malmeses o reconstruïdes i que, fins ara, s'havien mantingut allunyades del gran públic. Gràcies a aquest llibre, els seguidors de Gaudí podran conèixer peces inèdites com la torre mirador La Miranda, l'Obrador de Gaudí i la cascada de la Casa Vicens, entre d'altres.

El comissari de l'Any Gaudí, Daniel Giralt-Miracle, signa el pròleg del llibre i ha remarcat que l'obra permet entrar en una nova etapa de coneixement de la vessant gaudiniana:

Daniel Giralt Miracle

Gaudí era tàctil i visual


Els professors de l'Escola d'Arquitectura Josep Gómez, Joan Font, Genís Àvila i Lluís Giménez són els artífexs d'aquest llibre, la presentació del qual s'ha emmarcat dins els actes culturals del Museu. L'alcalde en funcions, Lluís Recoder, ha aprofitat aquest fet per ressaltar que el Museu vol acollir tot tipus de manifestacions artístiques:

Lluís Recoder

Aquest Museu ha nascut amb la voluntat d'estar obert al coneixement en general


El llibre, que s'ha presentat al claustre del Monestir, ha estat subvencionat per la Fundació Caixa Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.