'El libro de Eli' i 'El mal ajeno', principals estrenes als cinemes locals


  • Comparteix:

Cartell de 'El libro de Eli'

Cartell de 'El libro de Eli'

L'apocalíptic futur de 'El libro de Eli', amb Denzel Washington i Gary Oldman, i el drama espanyol 'El mal ajeno', amb Eduardo Noriega i Belén Rueda, són les principals estrenes cinematogràfiques de la setmana. Els dos films es poden veure als cinemes Yelmo i Cinesa. Aquesta última instal·lació també ofereix 'Brothers', amb Tobey Maguire i Natalie Portman. Les sales del centre comercial estrenen també la comèdia espanyola 'Tensión sexual no resuelta' i l'edició en 3D de 'Toy Story 2'. Els partits del Barça, contra el Saragossa diumenge a les nou del vespre i contra l'Osasuna dimecres a les vuit, també ocupen un lloc en la programació del cinemes Yelmo.

Denzel Washington és a 'El libro de Eli' un home solitari que recorre una terra desolada, anys després d'una guerra que ha destruït la civilització humana. Washington té la missió de salvar el que queda de la humanitat i s'enfrontarà a qui sigui que tracti d'aturar-lo.

'El mal ajeno' explica les circumstàncies que ha de viure Diego, un metge immunitzat davant el dolor dels seus pacients encarnat per Noriega, que pateix alguna cosa més que una amenaça després de l'intent de suïcidi d'una de les seves pacients. Belén Rueda, Angie Cepeda, Clara Lago i Carlos Leal, entre d'altres, acompanyen Noriega en el repartiment.

Fele Martínez protagonitza la comèdia 'Tensión sexual no resuelta', amb els televisius Amaia Salamanca, Pilar Rubio, Joaquín Reyes, Salomé i Miguel Ángel Muñoz. La pel·lícula explica la història de Juanjo, un professor universitari que implica a un dels seus alumnes per intentar recuperar un antic amor.

'Toy Story 2 (3D)' és el retorn en tres dimensions dels ja mítics personatges de la franquícia de Pixar com són Woody, Buzz Lightyear, Jesse i Rex, entre molts altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.