'Petrushka' sorprèn el públic per la força de la peça i la complexitat musical


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica interpreta una peça de la primera part del concert

L'Orquestra Simfònica interpreta una peça de la primera part del concert

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha superat amb escreix el repte de l'estrena de 'Petrushka' amb un calorós aplaudiment del públic i un Teatre-Auditori ple de gom a gom. El concert, que s'ha estrenat aquest divendres, s'ha caracteritzat per la complexitat musical de la peça amb diversos plans sonors, nombrosos canvis de compàs i 75 músics sobre l'escenari. L'obra d'Stravinsky ha estat l'escollida per encetar el seguit d'activitats que commemoraran el 20è aniversari de la formació musical. Mira aquest reportatge a Cugat tv

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat ha estat de doble celebració aquest divendres. D'una banda pel seu 20è aniversari i, d'altra banda, per haver superat el repte de portar a escena el primer Stravinsky en la història de l'orquestra.

El director de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, Josep Ferré, ha destacat el treball en equip que ha requerit el muntatge de 'Petrushka' i ha mostrat la seva satisfacció per l'experiència viscuda a l'afrontar aquesta peça.

Josep Ferré

Assolir un èxit quan s'ha treballat amb equip és fantàstic. Hem aconseguit el que volíem interpretant aquesta obra.


Gairebé 800 persones han volgut acompanyar l'orquestra en un dia tan especial en què han presentat el primer concert dintre dels actes de celebració del seu 20è aniversari. El públic ha coincidit en destacar la bellesa de la melodia, la força de la peça i els nombrosos canvis de ritme.

Espectadors

El contrast entre els instruments. / Admiro l'orquestra. / Ha estat innovador. / És una obra per a cordes fantàstica.



Al llarg de la seva trajectòria la formació musical ha ofert un total de 700 concerts i compta amb 512 socis abonats. Una exposició fotogràfica al vestíbul del Teatre-Auditori ha acabat d'apropar el públic a la trajectòria de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.