Quim Vila omple de música i humor el Casal de Cultura de Valldoreix


  • Comparteix:

Quim Vila durant l'actuació

Quim Vila durant l'actuació

El cantautor Quim Vila ha regalat al públic música i humor en un concert a mig camí entre les reflexions i la melodia. Vila, que ha actuat aquest divendres al Casal de Cultura de Valldoreix, ha fet servir el swing i el blues per guiar les seves cançons i els monòlegs per presentar la ironia dels seus temes. Més d'un centenar de persones ha seguit el cantautor en un espectacle que ha obviat la barrera entre l'escenari i el públic. Mira el reportatge a Cugat tv

Originals lletres i divertides intervencions parlades per part de l'artista han caracteritzat la segona cita del cicle 'Cançó d'Autor' de Valldoreix. Quim Vila ha trencat el protocol, donant al públic un paper actiu en aquest concert que ha finalitzat amb els assistents sobre l'escenari. L'humor ha donat pas a la interpretació de temes que la seva inseparable banda, Eutanàsia Col·lectiva, ha guarnit de ritmes de jazz a cançons com 'Ets com Bush' i 'Què cony vols'.

El cantautor Quim Vila ha explicat a Cugat.cat quin és el principal objectiu de les seves cançons.

Quim Vila

Jo faig música perquè és l'únic que sé fer. Busco passar-m'ho bé i que a la gent li agradi.



Després del concert d'Albert Pla, que va donar el tret de sortida al cicle, i d'aquest de Vila, el cicle 'Cançó d'Autor' de Valldoreix pujarà a l'escenari els músics Roger Mas i Marc Parrot.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.