Pereza sedueix el públic amb un concert íntim i vibrant


  • Comparteix:

Rubén i Leiva interpreten el primer tema del concert

Rubén i Leiva interpreten el primer tema del concert

La banda de rock Pereza ha fet vibrar els fans més fidels amb un concert enèrgic i íntim que ha comptat amb una posada en escena suggerent. La formació musical ha acaparat forts aplaudiments i clams per part d'un públic entregat aquest dissabte al Teatre-Auditori. El secret, segons els seguidors, ha estat la seva personalitat i la seva força escènica, que ha superat les expectatives dels assistents. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Pereza, banda liderada pel barceloní Rubén i el madrileny Leiva, ha destacat per les seves peculiars coreografies i el joc de falsets amb les seves veus. El grup ha captivat els assistents amb temes del seu nou treball ,'Aviones'. 'Champagne', 'Llévame al baile', 'Amélie' i també èxits d'àlbums anteriors com 'Animales' i 'Estrella Polar' han estat algunes de les cançons més aclamades.

La formació musical no ha decebut els seus fans que han destacat la força del directe i la interacció amb el públic.

Fans Pereza

Tenen molta força dalt l'escenari. / La posada en escena és fantàstica. / Pereza ens ha convidat a participar del concert.


El darrer treball de Pereza ha destacat per les lletres sensuals, típiques de la banda, i també per un toc més acústic i folk. La posada en escena ha estat un altre dels punts forts del concert gràcies a un joc de llums que ha convidat els fans a endinsar-se a l'univers càlid i íntim de Pereza.

La formació musical, que ha aterrat per primera vegada a Sant Cugat, ha captivat els fans que no han parat de cantar les seves cançons. L'espectacle, que ha durat unes dues hores, ha posat dempeus a les gairebé 800 persones.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.