El muntatge 'Limbus' homenatja el pallasso més tradicional al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Jocs de malabars a l'espectacle 'Limbus'

Jocs de malabars a l'espectacle 'Limbus'

'Limbus', un espectacle emmarcat dins del 14è circ d'hivern de l'ateneu popular de Nou Barris, ha homenatjat el món del circ al Teatre-Auditori. L'espectacle, dirigit pel clown Leandre Ribera, ha ofert una visió que combina la vessant més contemporània i tradicional d'aquesta disciplina artística. L'acrobàcia, els malabars i els números aeris han estat alguns dels ingredients protagonistes d'aquest espectacle. Mira aquest reportatge a Cugat tv

Més d'un centenar de persones han pogut presenciar aquest diumenge la visió personal del món del circ que ofereix l'espectacle 'Limbus'. Un espectacle de circ contemporani que parla a la vegada del circ més tradicional. Tres clowns, un músic, un malabarista, un trapezista i un acròbata han seduït el públic amb els seus números d'acrobàcia, malabars i els aeris, un dels més sorprenents pel públic santcugatenc.

El clown Jordi Magdaleno ha explicat a Cugat.cat que la intenció de 'Limbus' és oferir un homenatge als pallasos que ja no es poden veure al circ.


Jordi Magdaleno

'Limbus' és un homenatge a aquell pallasso que nosaltres observàvem quan érem petits.



Tot i que l'espectacle està pensat per a tots els públics, el Teatre-Auditori s'ha omplert majoritàriament de nens i nenes que han rigut i han aplaudit cada una de les peripècies que han creat els diferents personatges. La 14a edició del circ d'hivern de l'ateneu popular de Nou Barris es va estrenar el desembre a aquest equipament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.