Centenars de persones assisteixen a l'actuació de fi de curs de l'escola de dansa 'Andança'


  • Comparteix:

Centenars de persones s'han aplegat aquest dissabte a la plaça de l'Om per veure l'actuació de final de curs de l'escola de dansa de l'Esbart, 'Andança'. Un centenar d'alumnes han mostrat el resultat del seu treball, que inclou tres coreografies de creació pròpia. El director d'Andança, Cesc Franquesa, s'ha acomiadat de l'escola després de 17 anys dedicats a l'ensenyament de la dansa.

'Andança a la plaça' era el títol de l'espectacle, que ha permès veure a la remodelada plaça de l'Om el resultat de tot un any d'assajos i improvisacions. Els més petits de l'escola, d'entre 3 i 9 anys, han ofert una mostra de coreografies tradicionals i cançons populars amb un toc contemporani. Els grans de l'escola, per la seva banda, han demostrat un alt nivell tècnic amb coreografies més exigents, que han barrejat gèneres com les corrandes, els xotis, les milongues i les sardanes.

El director d'Andança, Cesc Franquesa, explica quin és l'objectiu d'aquesta actuació.

Cesc Franquesa

Donar sentit al treball dels alumnes, mostrar als pares la millora dels seus fills i donar a conèixer l'escola als santcugatencs


L'actuació ha inclòs una mostra de tres coreografies ideades i creades pels mateixos alumnes de l'escola. Ho explica el director d'Andança, Cesc Franquesa.

Cesc Franquesa

Són coreografies fetes pels mateixos alumnes que les ballen, fruit d'un treball tècnic i d'improvisació


Coincidint amb l'actuació de cloenda del curs, el director d'Andança, Cesc Franquesa, s'ha acomiadat emotivament de l'escola, després de 17 anys dedicats a l'ensenyament de la dansa tradicional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.