Èxit de públic a la primera sessió de cinema a la fresca de La Guitza


  • Comparteix:

Més d’un centenar de persones han assistit aquest dissabte a la projecció del documental 'Bowling for Columbine', del nordamericà Michael Moore, que s’emmarca dins el cicle de cinema a la fresca que organitza el Casal Popular La Guitza. La pel·lícula, guanyadora d’un Oscar, explora les causes de la violència als Estats Units i és una dura crítica al militarisme i a l’obsessió per les armes.

L'afluència de públic ha superat les expectatives dels organitzadors, que s'han mostrat molt satisfets per l'èxit d'aquesta primera sessió del cicle de cinema a la fresca. Un dels membres del Casal Popular La Guitza, Guim Pros, explica què es pretenia amb el passi d'aquest film.

Guim Pros



La propera pel·ícula que s'emetrà dins aquest cicle de cinema a la fresca és "L'odi", on es narren les vivències dels joves d'un barri marginal francès. Això serà el proper dissabte 21 de juny.

D'altra banda, La Guitza ha iniciat aquest diumenge un campionat de jocs de taula, que es celebrarà cada segon diumenge de mes. La primera edició l'ha organitzat la Coordinadora d'Associacions per la Llengua, sota el nom de 'El joc del savi'. Des de La Guitza s'ha fet una crida a les entitats i col·lectius de Sant Cugat perquè facin les seves propostes, amb l'objectiu de canviar de joc en cada campionat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.