La ETSAV convoca un concurs d'idees per identificar la facultat amb un rètol


  • Comparteix:

L'Escola d'Arquitectura del Vallés organitza un concurs d'idees entre els seus alumnes i professors per trobar un rètol que pugui identificar la facultat des de la carretera que uneix Barcelona amb Rubí. L'obra guanyadora rebrà un premi de 400 euros i s'estudiarà, en un futur, la seva possible materialització com a identificatiu de la façana oest.

Els estudiants i treballadors de l'Escola d'Arquitectura tenen fins el 4 de juliol per presentar els seus treballs. Es tracta d'esprémer l'enginy i trobar un rètol que sigui visible de dia i de nit i que utilitzi el logo de l'Escola. Segons ha explicat la secretaria acadèmica, Maria Congost, a l'Escola li manca un rètol identificatiu que indiqui al visitant que ha arribat a l'Escola d'Arquitectura venint de la carretera de Rubí:

Maria Congost

Tenim una façana molt extensa que és la que dóna a la carretera que va de Vallvidrera a Rubí. I com que hi ha senyals a la ciutat que indiquen com arribar a l'Escola, quan arribes no hi ha cap indicador.


Tots els treballs s'exposaran posteriorment en una mostra la primera quinzena d'octubre. El guanyador, que es farà públic el dia 6 de juliol, tindrà un premi de 400 euros en llibres o material docent. La secretaria acadèmica ha explicat que s'estudiarà el projecte guanyador i que, depenent de la seva aplicabilitat, es podria du a la pràctica en un futur:

Maria Congost

Si surt alguna cosa que és factible i es pot fer, segurament es farà, però no és vinculant. A partir del que surti es podria fer alguna cosa.


Tant la tècnica com el contingut del disseny són lliures, tot i que necessàriament han d'incloure el logotip de l'Escola d'Arquitectura i el de la UPC. Aquest rètol es vol sumar a la senyalització que s'ha col·locat darrerament en diversos indrets de la ciutat per indicar com arribar a les diverses facultat que hi ha a la ciutat dins el que s'anomena Campus Universitari de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.