L'exposició 'Europa fa un milió d'anys' trenca els tòpics dels santcugatencs


  • Comparteix:

Visita guiada de l'exposició 'Europa fa un milió d'anys'

Visita guiada de l'exposició 'Europa fa un milió d'anys'

L'exposició 'Europa, fa un milió d'anys' fa una aproximació al vell continent amb l'objectiu de trencar tòpics. La mostra explora la flora, la fauna i els humans que van habitar al nostre planeta fa un milió d'anys gràcies a una reproducció de l'homo antecessor i de diferents paisatges. L'exposició itinerant, que ha comptat amb una visita guiada aquest diumenge al migdia, es pot veure a la Sala Capitular del Monestir fins el 2 de maig.

L'Institut Català de Paleocologia Humana i Evolució Social (Iphes) és l'encarregat d'apropar l'exposició 'Europa, fa un milió d'anys' a la Sala Capitular del Museu de la nostra ciutat. La mostra, que es va inaugurar l'11 de març, està tenint una molt bona acollida per part del públic perquè, segons la guia de la mostra, Neus Coromina, és un tema desconegut i a la vegada exòtic.

Coromina també ha explicat quin és l'objectiu de realitzar aquesta aproximació al vell continent. Són declaracions a Cugat.cat.

Neus Coromina

Intentem que la gent entengui com era Europa fa un milió d'anys. De la mateixa manera, volem trencar tòpics.



La reconstrucció de cranis humans i animals així com de diferents paisatges converteixen l'exposició en una mostra didàctica que dóna a conèixer la Península Ibèrica un milió d'anys enrere. Aquesta exploració, pensada per tota la família, troba en els més petits el públic més curiós gràcies a la reproducció de diferents animals i als jocs amens. Així ho ha explicat Neus Coromina.

Neus Coromina

El que més agrada als nens és la reproducció dels animals. Tenim elements didàctics.




El Museu de la ciutat també ha acollit aquest Diumenge de Pasqua la visita guiada de l'exposició permanent 'Oració, treball i poder'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.