Obertes les inscripcions als cursos intensius d'estiu d'interpretació de la Unió


  • Comparteix:

Mostra d'un taller d'estiu

Mostra d'un taller d'estiu

Els tallers de teatre de la Unió ofereixen un any més nocions d'introducció i de perfeccionament de la interpretació teatral durant l'estiu. Els joves de més de set anys poden conèixer de la mà de l'actriu Sílvia Servan tècniques per aplicar sobre l'escenari, com el 'clown' o les 'màscares'. Pel que fa als adults, l'oferta dels cursos va dirigida tant a les persones que estiguin familiaritzades amb el teatre, com a aquells que vulguin introduir-se a la interpretació. Els tallers es duran a terme entre el 5 de juliol i el 29 de setembre, excepte el mes d'agost, i tenen un cost d'entre 60 i 120 euros.

La directora dels cursos d'estiu, Sílvia Servan, explica els objectius dels diferents tallers.

Sílvia Servan

S'ha de fer tot un muntatge teatral i practicar diferents tipus de teatre. Depèn del grup optem per fer un tipus de tècnica o una altra.


Les sessions combinen la preparació d'un muntatge teatral per a cada grup i la mostra del ventall de tècniques interpretatives existents al teatre. Tot i això, l'organització del curs opta per no oferir especialitats en els muntatges, com musicals o tallers dedicats únicament a una tècnica teatral.

Servan ha explicat en una entrevista a Cugat.cat les raons d'aquest fet.

Sílvia Servan

Preferim que els alumnes cerquin les especialitzacions a Barcelona i la interpretació més bàsica la facin a Sant Cugat.


Els cursos tindran lloc del 5 al 29 de juliol i del 6 al 29 de setembre. L'horari pel grup dels nens i joves fins als 15 anys és de dos quarts d'onze del matí a dos quarts de dues de la tarda, mentre que les sessions dels adults es duran a terme de vuit del vespre a deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.