La comèdia 'Boulevard', de Carol López, avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Cartell de l'obra

Cartell de l'obra

El Teatre-Auditori acull aquest divendres la comèdia 'Boulevard' de la directora teatral Carol López. Amb dos premis Max de les Arts Escèniques, tres Butaca i dos Premis de la Crítica de Barcelona que avalen l'èxit de l'autora, López presenta a la nostra ciutat aquesta obra després del triomf de 'Germanes'.

Una escenografia feta pel taller del teatre santcugatenc donarà vida als cinc actors de l'obra. 'Boulevard' és una comèdia d'època que compta amb la interpretació de Paul Berrondo i Àgata Roca, entre d'altres.

La directora de l'obra, Carol López, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que li és molt fàcil fer comèdies.

Carol López

Vaig cap a la comèdia d'una manera natural. Crec que els ingredients sempre són els mateixos: tenir una història i les persones adequades.




L'obra, que té una durada d'una hora i mitja i un preu de 22 euros, començarà a les deu de la nit. Abans, a les set, la directora i els dos actors principals participaran en la iniciativa 'Parlem de...' al Cafè Auditori per tractar el tema del muntatge entre els espectadors interessats. L'entrada a aquest acte és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.